QR-info-BLOK 2: energie-Transitie

SPOORBOEKJE energie-wisseling

Deze route-planner wijst je het spoor dat je wilt gaan volgen, een route naar jouw Energie-Wisseling, naar een eerste voorlichting over een onderwerp. Hierbij gaat het om een lange serie korte artikelen in overzichtelijke pagina’s. De toegankelijkheid (beschikbaarheid, vindbaarheid, leesbaarheid) van dit SPOORBOEKJE moet en kán beter.

JE KUNT OOK ZELF IETS DOEN VOOR HET KLIMAAT: namelijk het adres van dit spoorboekje delen.

Dit “spoorboekje” in digi-taal wordt u aangeboden door de -af en toe van spoor wisselende- ontwerper Henk Veenstra uit Drachten. Hoofd-website: fanvanfryslan.nl

In deze serie informatie over onderwerpen die te maken hebben met Energie-Wisseling gaat het om de schoonschijnende voorkanten en tegelijk om de soms smerige achterkanten van die medailles; om de vooroordelen, de voordelen én de nadelen van een onderdeel. Opdat in elk huishouden beter een keuze, een afweging kan worden gemaakt WAT TE DOEN.

Als je de “toegangsdeur” van het stationsgebouw, de link bit.ly/2oRFBTU( naar het SPOORBOEKJE) opent, dan kun je deze link op het SCHERM van je mobiel of P.C. zetten. Het icoontje kun je daarna met iemand DELEN. Hetzelfde geldt voor een pagina van dat spoorboekje. ALLES IS MEEDEELBAAR: gewoon de link ervan selecteren en delen. DEEL JE MEE? –Elke ander kan groot belang hebben bij informatie over de aanstormende Energie-Wisseling.

Begin 2020: ten gevolge van de wereldwijde uitbraak van het Covid-19 virus is het proces om te komen tot KLIMAATVERBETERING-EnergieTransitie vertraagd.

Voor corona ging het dagelijks over klimaatverandering. Maar niet meer. Eurocommissaris Frans Timmermans ziet zijn ‘Green Deal’ in gevaar komen. Hij dacht aan 1000 miljard euro, om Europa de komende 10 jaar aan meer duurzame energie te helpen. Met alle economische en financiële gevolgen van de coronacrisis nog in het verschiet is het twijfelachtig of dat geld nog wel beschikbaar komt.

Het adres van deze info-pagina is https://bit.ly/2VUVgP9